foredrag

foredrag

Gode foredrag utfordrer oss på allerede etablerte sannheter, får oss til å reflektere rundt det vi holder på med og inspirerer oss til å flytte våre egne grenser. IPS Norge AS tilbyr foredrag som vil få deg til å tenke nytt om arbeidsrettet rehabilitering.  

Book et av våre nyttige foredrag av faglig dyktige foredragsholdere som formidler kompliserte tema på en forståelig og inspirerende måte!Innføring i IPS

Foredraget gir en grunnleggende innføring i IPS-modellen. Tema som dekkes i dette foredraget er blant annet kjennetegn på IPS, de 8 prinsipper og kvalitetsevalueringer. Komplekse tema kombineres med forskning og eksempler fra arbeidslivet.

Formålet med foredraget er å gi publikum inspirasjon og motivasjon til å se på sin egen praksis med nye øyne.IPS-modellen og andre målgrupper

Foredraget gir en kort innføring i IPS-modellen og ser på hva vi vet om spredning av modellen til andre målgrupper både fra forskningen og erfaringer fra arbeidslivet.

Formålet med foredraget er å gi publikum en smakebit på hva vi kan forvente av IPS-modellen brukt på andre målgrupper.Jobbutvikling

Foredraget tar for seg jobbutvikling i IPS-modellen. Jobbutvikling i IPS er helt unik, men egner seg også svært godt for andre som jobber med å hjelpe mennesker tilbake i arbeid. Foredraget tar utgangspunkt i jobbutvikling i IPS og hvordan vi kan bli bedre til å jobbe med arbeidsgivere. Foredraget passer for alle som ønsker inspirasjon og påfyll når det gjelder å øke sin jobbutviklingskompetanse.IPS Norge AS tilbyr også skreddersydde foredrag på bestilling.

Copyright©2019 IPS Norge AS

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler.

Godta